B&C Vakantiewoning

Over ons

Ontdek onze vakantiewoning

Om zorgeloos aan uw vakantie te kunnen beginnen, geven wij u alle nodige informatie over ons vakantiehuis. Op de benedenverdieping vindt u een ingerichte keuken (incl. vaatwasser & diepvries), een eetkamer, een gezellige zithoek, een slaapkamer uitgerust met dubbele boxspring en een badkamer (incl. inloopdouche en toilet).

Op de bovenverdieping van onze vakantiewoning bevinden er zich twee slaapkamers met elk dubbele boxspringbedden. Die kan u eenvoudig omvormen naar vier eenpersoonsbedden. In de polyvalente ruimte kan u rustig televisie kijken in de zetel die tevens een slaapbank is. Verder zijn er een kinderbed en een toilet aanwezig. Alle slaapkamers hebben een eigen kleerkast en bureau (incl. internetaansluiting).

Buiten kan u zalig relaxen op ons overdekte of open terras. Tijdens uw verblijf bij B&C Vakantiewoning is de gehele tuin – inclusief petanquebaan – bovendien uw privéterrein. Bij warm weer kan u een duik nemen in het zwembad. Dierenliefhebbers kunnen dan weer hun hart ophalen tussen onze (boeren)paarden, alpaca’s, kippen en konijnen. Tijdens een koetsrit, georganiseerd door één van onze partners, kan u op originele wijze de buurt verkennen. 

Laat u evenzeer inspireren door andere tips om er een geslaagd verblijf in Diksmuide van te maken. Nood aan vakantie? Aarzel dan niet om vandaag nog ons vakantiehuis omgeven door natuur te huren

Gecharmeerd door onze vakantiewoning?

Boek vandaag nog uw verblijf.