B&C Vakantiewoning

Activiteiten

Bewegen in de natuur van de westhoek

Voor de sportievelingen die ons huisje huren en van een actieve vakantie in de natuur houden, geven we bij B&C Vakantiewoning hieronder een overzicht van de activiteiten die u in onze streek kan doen:

Het buitenbeentje

Het Buitenbeentje

Zin in recreatie op en rond de IJzer? Dan bent u bij Het Buitenbeentje uit Diksmuide aan het juiste adres. U kan er zowel kajaks, kano’s als gocarts huren waarmee u avontuurlijke tochten kan maken. Grote groepen of gezinnen kunnen zelfs een heuse familiekano voor twaalf personen huren.

Speelhoeve ’t Land van Vlierbos

Vlak aan de IJzertoren bevindt zich Speelhoeve ’t Land van Vlierbos, een oase van groen waar zowel jong als oud tot rust komt. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en op de kinderboerderij, terwijl u geniet van een drankje op het zonnige caféterras. In de zelfpluktuin kan u bovendien heerlijk vers fruit en biovruchten komen plukken, waaronder aardbeien, frambozen en druiven.

vlierbos 1
boottochen ijzer

Boottochten IJzer

Combineert u graag een fiets- en een boottocht, wil u luxueus dineren op het water of gaat u voor een havenrondvaart? Op de IJzer zijn er tal van boottochtformules beschikbaar. Meer informatie vindt u op www.seastar.be

Fietsroute B&C

De mooiste plekken in de omgeving van Esen ontdekt u a.d.h.v. onze uitgestippelde fietsroute. De lus van 48,6 kilometer brengt u o.a. langs het Vrijbos, Brasserie De Kippe en natuurdomein De Blankaart. De fietsknooppunten wijzen u eenvoudig de weg en de koffiekopjes op de kaart geven aan waar u terechtkan voor een hapje en een drankje.

Fietsroute

Meer weten over bovenstaande activiteiten?

Aarzel niet om ons te contacteren!